Accommodatie

Onbekend

Verslag wedstrijd 27 september 2014

Een prachtig mooie voetbaldag met schitterend weer voor n leuke pot.

Half negen op het sportpark aanwezig...maar waar is de kleedkamer???? Het kwam op wat zoekkunsten aan...uiteindelijk gevonden en maar vlot omkleden. Kwart voor negen ging de wedstrijd los..... Wat een enorm grote jongens... Slik....

Binnen 5 minuten zijn er al 3 kansen voor onze jongens...complimenten..wat een prachtig samenspel!!

Hoekschop van Jesper...kopbal van Wesley en GOAL!!! 0-1

Blauw-wit begint wat sterker te worden maar door een counter krijgt Jesper een kans en....GOAL!! 0-2.

Dit beloofd een mooie wedstrijd te worden... Maar helaas denkt de scheidsrechter daar anders over. Door een fout van de scheidsrechter scoort Blauw-wit 1-2. Daarna volgt de rust...

Tweede helft

Blauw-wit komt sterker uit de kleedkamer en krijgt grote kansen maar gelukkig staat Stefan goed te keepen. Hands van St. Anne leidt tot een penalty voor Blauw-wit.... Maar die wordt gemist....pfff..peentjes zweten voor de supporters!

Ook St. Anne krijgt nog een aantal goede kansen maar de bal wil er niet meer in. Blauw-wit scoort toch nog 2-2. Het was een spannende wedstrijd en alle jongens hebben het heel goed gedaan!! Chapeau!!