Datum

11 oktober 2014 9:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 11 oktober weer eens een uitwedstrijd in Harlingen tegen Zeerobben  E2. Prachtig weer, we treffen het maar weer. Ook deze keer is de tegenstander  weer een kopje groter, maar we laten ons niet kennen. In Harlingen ligt een prachtige kunstgras vloer, onze jongens spelen echter  liever op echt GRAS! De eerste helft, St. Anne trapt af. De tegenstander begint voortvarend, we  moeten er meteen vol tegenaan.  Zeerobben hebben de eerste corner. Deze  wordt goed weggewerkt door Max. Onze jongens doen erg hun best. De eerste  doelpoging van Anne Dirk gaat naast. Hierna gaat Jesper snel over links richting  goal, echter de bal wil er niet in. Dan komt de tegenstander op 0-1 voorsprong.  De verdediging, Jurre en Sven, hebben het zwaar. Alle zeilen worden bijgezet en  Max komt met een afstandsschot, die er net niet ingaat. Jammer.

In de rust even snel limonade, we mogen helaas het kleedhok niet in. Een  versnapering zit er niet in. De tweede helft hebben we meer balbezit, er wordt goed samenspel geleverd  op het middenveld door Wesley, Anne Dirk en Jesper, echter de tegenstander  verdedigd goed. Jurre en Sven hebben aan onze kant ook hun handen vol. Ondanks  het uitstekende keepen van Stefan, komen de tegenstander op 0-3 voorsprong. We  proberen nog uit alle macht een goal te maken, echter het mag niet meer zo  zijn. Alle jongens hebben zich kranig gehouden, goed werk hoor! Volgende keer  gaan we weer voor de winst!!