Onbekend

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen onze buren op het programma.
Al snel kwamen we onder druk te staan door de power van St Jacob.
Hierdoor kwamen we in de 5e minuut op 1-0 achter.
Na een mooie aanval via Anne Dirk en Jesper, wat een beter lot had verdiend, kwamen we bijna op 1-1.
Helaas werd er gescoord aan de andere kant en kwam St Jacob op 2-0.
We hadden moeite met de kracht van de St Jabuursters. Ondanks sterk verdedigend werk van Sven en Jurre en goed keeperswerk van Stefan gaan we de rust in met een 4-1 achterstand. Ons doelpunt werd vlak voor rust nog gescoord door Jurre uit een corner van Max.
De 2e helft begonnen we sterk. Helaas werd het toch eerst 5-1.
Via de binnenkant van de paal scoorde Wesley met een sliding de 5-2.
Toen de kracht op was bij ons liep St Jacob nog uit naar een iets geflatteerde 7-2.
Wederom uitstekend gespeeld door de mannen. En ja het is ook lastig als de tegenstander 2 koppen groter zijn.
Zoals menig betaald coach zegt: Nu alles op de competitie gooien.